Pedicure

Met een pedicurebehandeling geeft u uw voeten de aandacht die ze verdienen. Goed en gemakkelijk lopen heeft namelijk invloed op uw totale gezondheid. Veel mensen onderschatten het belang van een goede voetverzorging, waar een pedicure aan kan bijdragen. Wanneer u last heeft van een droge huid, kloven op de hielen, branderige voeten bij het lopen, ingegroeide of kromgegroeide teennagels, pijnlijke eeltplekken, likdoorns, kalknagels of mycose? Maak dan een afspraak bij Schoonheidssalon Mislah Bloemendaal voor een pedicurebehandeling. Bij onze beautysalon in Groningen kunnen wij u snel en pijnloos van uw voetproblemen verlossen en u vrijblijvend advies geven over de verschillende voetverzorgende producten.

Ook wanneer u geen voetklachten heeft is het raadzaam om enkele malen per jaar een pedicurebehandeling uit te laten voeren. Het voorkomen van voetproblemen is één van de belangrijkste taken van een pedicure.

Pedicure Basic 20 minuten € 35,00
De behandeling Pedicure Basic is een korte voetverzorging waardoor u weer op wolken loopt. Bij Pedicure Basic worden uw nagels geknipt en nagelriemen verzorgd. Eventuele kalknagels worden behandeld en gepolijst. Tenslotte worden uw voeten voorzien van een verzorgende voetcrème.
Pedicure Polish 45 minuten € 45,00
Pedicure Polish is een pedicurebehandeling met een prachtig nagellakverzorging. De nagels worden geknipt en de nagelriemen verzorgd. Eventueel kalknagels worden behandeld en gepolijst en lichte eeltvorming wordt verwijderd. Vervolgens worden uw nagels voorzien van een nagellak naar keuze. Tenslotte worden uw voeten ingesmeerd met een verzorgende voetcrème.
Pedicure Complete 60 minuten € 50,00
Pedicure Complete is een complete verzorgende behandeling voor voeten die wat extra aandacht verdienen. Bij Pedicure Complete worden uw nagels en nagelriemen uitgebreid verzorgd. Nagels worden geknipt en ook overmatig eelt, likdoorns, kalknagels en ingegroeide nagels worden behandeld en verzorgd. Tenslotte krijgen uw voeten een massage met een verzorgende voetcrème. Na deze pedicure behandeling verkeren uw voeten weer in optimale conditie.
Pedicure Spa 75 minuten € 60,00
Bij Pedicure Spa worden uw nagels geknipt en nagelriemen verzorgd. Eelt, likdoorns, kalknagels en ingegroeide nagels worden behandeld. Als extra bij deze behandeling is een ontspannen voetenbad, peeling en masker voor de voeten. Als afsluiting krijgen uw voeten een massage met een verzorgende voetcrème. Deze pedicure behandeling is voetverzorging en ontspanning in één.