Pedicure

Door middel van een pedicure behandeling geeft u uw voeten de aandacht die ze verdienen. U ziet er graag goed uit en de dagelijkse verzorging van uw huid en lichaam vindt u vanzelfsprekend. Een regelmatig bezoek aan een pedicure hoort hier ook bij. Goed en gemakkelijk lopen heeft namelijk invloed op uw totale gezondheid. Veel mensen onderschatten daarbij het belang van een goede voetverzorging. Een pedicure draagt bij aan een goede voetverzorging.

Heeft u bijvoorbeeld last van een droge huid, kloven op de hielen, branderige voeten bij het lopen, ingegroeide of kromgegroeide teennagels, pijnlijke eeltplekken, likdoorns, kalknagels of mycose (schimmelnagel)? Het is dan zeker het overwegen waard om een afspraak voor een pedicure behandeling te maken. Ik kan u snel en pijnloos van uw voetproblemen verlossen en u vrijblijvend advies geven over de verschillende voetverzorgende producten.

Ook wanneer u geen voetklachten heeft is het raadzaam om enkele malen per jaar voor een behandeling naar een pedicure te gaan. Het voorkomen van voetproblemen is één van de belangrijkste taken van een pedicure. Tevens kan ik u adviserend doorverwijzen naar een huisarts, specialist of podotherapeut.

Pedicure Basic 30 minuten € 31,00
Een korte complete voetverzorging waardoor u weer op wolken loopt. Uw nagels worden geknipt, nagelriemen worden verzorgd en eelt verwijderd. Tenslotte krijgen uw voeten een massage met een verzorgende voetcrème.
Pedicure Polish 45 minuten € 36,00
Basis pedicure met een prachtige nagellakverzorging. Hierdoor blijft de nagellak weken goed!
Pedicure Complete 60 minuten € 41,00
Een complete verzorgende behandeling voor voeten die professionele aandacht nodig hebben.
Pedicure Spa 75 minuten € 52,00
Een complete voetverzorging met als extra een voetenbad, peeling, masker en massage.

Bent u diabetisch? Als gevolg van het ziekteproces heeft 10% van alle patiënten last van complicaties aan de voeten. De voeten zijn extra kwetsbaar en hebben een speciale behandeling van de pedicure nodig.

Door de specialisatie “diabetische voet” ben ik in staat de extra verzorging en speciale behandeling te geven die uw voeten nodig hebben en worden de behandelingen bij de meeste ziektekostenverzekeringen vergoedt.