Pedicure

Door middel van een pedicure behandeling geeft u uw voeten de aandacht die ze verdienen. U ziet er graag goed uit en de dagelijkse verzorging van uw huid en lichaam vindt u vanzelfsprekend. Een regelmatig bezoek aan een pedicure hoort hier ook bij. Goed en gemakkelijk lopen heeft namelijk invloed op uw totale gezondheid. Veel mensen onderschatten daarbij het belang van een goede voetverzorging. Een pedicure draagt bij aan een goede voetverzorging.

Heeft u bijvoorbeeld last van een droge huid, kloven op de hielen, branderige voeten bij het lopen, ingegroeide of kromgegroeide teennagels, pijnlijke eeltplekken, likdoorns, kalknagels of mycose (schimmelnagel)? Het is dan zeker het overwegen waard om een afspraak voor een pedicure behandeling te maken. Ik kan u snel en pijnloos van uw voetproblemen verlossen en u vrijblijvend advies geven over de verschillende voetverzorgende producten.

Ook wanneer u geen voetklachten heeft is het raadzaam om enkele malen per jaar voor een behandeling naar een pedicure te gaan. Het voorkomen van voetproblemen is één van de belangrijkste taken van een pedicure. Tevens kan ik u adviserend doorverwijzen naar een huisarts, specialist of podotherapeut.

Pedicure Basic 20 minuten € 30,00
Pedicure Basic is een korte voetverzorging waardoor u weer op wolken loopt. Bij Pedicure Basic worden uw nagels geknipt en nagelriemen verzorgd. Eventuele kalknagels worden behandeld en gepolijst. Tenslotte worden uw voeten voorzien van een verzorgende voetcrème.
Pedicure Polish 45 minuten € 40,00
Pedicure Polish is een pedicure behandeling  met een prachtige nagellakverzorging. Door een voorafgaande pedicure behandeling blijft de nagellak wekenlang goed! Bij Pedicure Polish worden uw nagels geknipt en nagelriemen verzorgd. Eventuele kalknagels worden behandeld en gepolijst. Ook wordt lichte eeltvorming verwijderd. Vervolgens worden uw nagels voorzien van een nagellak naar keuze. Tenslotte worden uw voeten ingesmeerd met een verzorgende voetcrème.

Neem slippers mee in verband met het nagels lakken.

Pedicure Complete 60 minuten € 45,00
Pedicure Complete is een complete verzorgende behandeling voor voeten die wat extra aandacht verdienen. Bij Pedicure Complete worden uw nagels en nagelriemen uitgebreid verzorgd. Nagels worden geknipt en ook overmatig eelt, likdoorns, kalknagels en ingegroeide nagels worden behandeld en verzorgd. Tenslotte krijgen uw voeten een massage met een verzorgende voetcrème. Na deze pedicure behandeling verkeren uw voeten weer in een optimale conditie.
Pedicure Spa 75 minuten € 55,00
Pedicure Spa is een complete voetverzorging met als extra een voetenbad, peeling, masker en massage. Bij Pedicure Spa worden uw nagels geknipt en nagelriemen verzorgd. Eelt, likdoorns, kalknagels en ingegroeide nagels worden behandeld. Als extra bij deze behandeling is een ontspannen voetenbad, peeling en masker voor de voeten. Als afsluiting krijgen uw voeten een massage met een verzorgende voetcrème. Deze pedicure behandeling is voetverzorging en ontspanning in één.

Bent u diabetisch? Als gevolg van het ziekteproces heeft 10% van alle patiënten last van complicaties aan de voeten. De voeten zijn extra kwetsbaar en hebben een speciale behandeling van de pedicure nodig.

Door de specialisatie “diabetische voet” ben ik in staat de extra verzorging en speciale behandeling te geven die uw voeten nodig hebben en worden de behandelingen bij de meeste ziektekostenverzekeringen vergoedt.