Gezichtsbehandelingen Dermalogica

Schoonheidssalon Mislah Bloemendaal biedt diverse soorten gezichtsbehandelingen van Dermalogica aan. De gezichtsbehandelingen zijn volledig toegespitst op uw huidconditie zoals deze is op dit moment. Uw huid is namelijk gedurende het leven constant aan veranderingen onderhevig. Factoren zoals leeftijd, gezondheid, stress, en weersinvloeden bepalen de conditie van uw huid. Een goede analyse en de juiste behandeling zijn dus heel belangrijk. Bij ons heeft iedere gezichtsbehandeling als doel de huid in topconditie te brengen of te houden.

Skincare Basic60 minuten€ 63,00
Skincare Basic is een gezichtsbehandeling waarbij elke fase wordt afgestemd op uw persoonlijke huidconditie. Deze uitgebalanceerde werkwijze is de basis voor het beste resultaat voor uw huid. De inhoud van de behandeling is wenkbrauwen epileren, oppervlakte reiniging, diepte peeling, onzuiverheden verwijderen, masker en dagverzorging.
Power Regenaration75 minuten€ 73,00
Power Regenaration is een krachtige verzorging van uw huid met multivitamine ampullen, gecombineerd met een super geconcentreerd masker en ondersteund met een specifieke drukpuntenmassage. Ook het epileren van uw wenkbrauwen is bij deze gezichtsbehandeling inbegrepen.
Total Face Treatment90 minuten€ 83,00
Total Face Treatment is een complete schoonheidsbehandeling met als extra wenkbrauwen en wimpers verven, gezichtsmassage en een passende make-up.
Revitalizing Eye Rescue30 minuten€ 43,00
Bij Revitalizing Eye Rescue wordt de huid rond de ogen extra verzorgd. Het reduceert zwellingen en geïrriteerde en vermoeide ogen. Deze behandeling kunt u bijvoorbeeld in combinatie doen met Skincare Basic gezichtsbehandeling.
Men’s Skin Short45 minuten€ 53,00
Men’s Skin Short is een gezichtsbehandeling specifiek voor de man die niet te lang in de salon wil zitten, maar wel een optimale reiniging van zijn huid verlangt. Gevolgd door een verzorgend masker en een dagcrème.
Men’s Skin Suprème90 minuten€ 83,00
Men’s Skin Suprème is een complete huidbehandeling met analyse, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden en massage van gezicht, nek en schouders. Eventueel scheren van baardgroei, een masker en dagverzorging.

Bij Schoonheidssalon Mislah Bloemendaal kunt u de gezichtsverzorgingsproducten van Dermalogica kopen om uw huid thuis ook optimaal te kunnen blijven verzorgen.