Gezichtsbehandelingen Dermalogica

Schoonheidssalon Mislah Bloemendaal biedt u diverse soorten gezichtsbehandelingen van Dermalogica en SPA Salonnepro.

De gezichtsbehandelingen zijn volledig toegespitst op uw huidconditie zoals deze is op dit moment. Uw huid is namelijk gedurende het leven constant aan veranderingen onderhevig. Factoren zoals leeftijd, gezondheid, stress en weersinvloeden bepalen de conditie van uw huid. Een goede analyse en de juist behandeling zijn dus heel belangrijk. Bij ons heeft iedere gezichtsbehandeling als doel de huid in topconditie te brengen of te houden.

Hieronder vindt u alle informatie over de gezichtsbehandelingen van Dermalogica.

Voor de gezichtsbehandelingen van SPA Salonnepro kunt u naar deze pagina.

Dermalogica Skincare Basic60 minuten€ 68,00
Skincare Basic is een gezichtsbehandeling waarbij elke fase wordt afgestemd op uw persoonlijke huidconditie. Deze uitgebalanceerde werkwijze is de basis voor het beste resultaat voor uw huid. De inhoud van de behandeling is wenkbrauwen epileren, oppervlakte reiniging, diepte peeling, onzuiverheden verwijderen, een masker en een dagverzorging.
Dermalogica Power Regenaration75 minuten€ 78,00
Power Regenaration is een krachtige verzorging van uw huid met multivitamine ampullen, gecombineerd met een super geconcentreerd masker en ondersteund met een specifieke drukpuntenmassage. Ook het epileren van uw wenkbrauwen is bij deze gezichtsbehandeling inbegrepen.
Dermalogica Total Face Treatment90 minuten€ 88,00
Total Face Treatment is een complete schoonheisbehandeling met als extra het verven van wenkbrauwen en wimpers, een gezichtsmassage en een passende make-up.
Dermalogica Revitalizing Eye Rescue30 minuten€ 48,00
Bij Revitalizing Eye Rescue wordt de huid rond de ogen extra verzorgd. Het reduceert zwellingen en geïrriteerde en vermoeide ogen. Deze behandeling kunt u bijvoorbeeld in combinatie doen met de Dermalogica Skincare Basic gezichtsbehandeling.
Dermalogica Men’s Skin Short45 minuten€ 58,00
Dermalogica Men’s Skin Short is een gezichtsbehandeling specifiek voor de man die niet te lang in de salon wil zitten, maar wel naar een optimale reiniging van zijn huid verlangt. De reiniging wordt gevolgd door een verzorgend masker en een dagcrème.
Dermalogica Men’s Skin Suprème90 minuten€ 88,00
Dermalogica Men’s Skin Suprème is een complete gezichtsbehandeling met analyse, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden en massage van gezicht, nek en schouders. Eventueel het scheren van baardgroei, een masker en een dagverzorging.

Bij Schoonheidssalon Mislah Bloemendaal kunt u de gezichtsverzorgingsproducten van Dermalogica kopen om uw huid thuis ook optimaal te kunnen blijven verzorgen.