Manicure

Uw handen zijn als een visitekaartje. Verzorg ze daarom goed. Een korte of uitgebreide manicure daarbij, bijvoorbeeld één maal per maand, houdt uw handen en nagels in topconditie. Kom dus af en toe langs voor die extra verzorging. Er zijn diverse behandelingen mogelijk, zowel los als extra bij een gezichtsbehandeling.

Manicure Basic 30 minuten € 29,00
Manicure Basic is een goede verzorging voor uw nagels en nagelriemen. Uw nagelriemen worden verzorgd met nagelriemolie, de nagels worden mooi in model gevijld en de handen worden verzorgd met handcrème.
Manicure Extra 45 minuten € 34,00
Manicure Extra is met een rozenbad en de extra verzorging een absolute weldaad voor de handen.
Manicure Complete 60 minuten € 41,00
Manicure Complete maakt, naast een volledige verzorging van uw handen en nagels, met een paraffinepakking en een peeling uw handen weer fluweelzacht. Uw nagels worden naar keuze gelakt.

Elke manicurebehandeling wordt begeleid door een uitgebreid en persoonlijk afgestemd verzorgingsadvies. Daarnaast kunt u voor uw handverzorging thuis en onderweg bij Schoonheidssalon Mislah Bloemendaal de handcrème van Dermalogica kopen.

TIP * Droge nagelriemen, en nu…?

De nagelriemen moeten los zitten van de nagel en zacht en soepel zijn. Als de nagelriemen droog zijn worden ze vaak hard en gaan ze naar mate van tijd scheuren van de droogte. Gebruik voor dit probleem een nagelriemolie met anti-oxidanten die het genezingsproces versnellen en de nagelriemen hydrateren. De olie is wat vetter en kan het beste voor het slapen gaan worden aangebracht. Breng de olie of crème aan en masseer deze in.

TIP * Verzorging van uw visitekaartje!

  • Vijl de nagels (knippen doet nagels splijten)
  • Verzorg de nagelriemen goed met een olie
  • Maak de nagelriemen los met een bokkenpootje
  • Gebruik 1 à 2 maal per dag een handcrème