Gezichtsbehandelingen

Schoonheidssalon Mislah Bloemendaal biedt diverse soorten gezichtsbehandelingen aan. De gezichtsbehandelingen zijn volledig toegespitst op uw huidconditie zoals deze is op dit moment. Uw huid is namelijk gedurende het leven constant aan veranderingen onderhevig. Factoren zoals leeftijd, gezondheid, stress, en weersinvloeden bepalen de conditie van uw huid. Een goede analyse en de juiste behandeling zijn dus heel belangrijk. Bij ons heeft iedere gezichtsbehandeling als doel de huid in topconditie te brengen of te houden.

Skincare Basic 60 minuten € 56,50
Een behandeling waarbij elke fase wordt afgestemd op uw persoonlijke huidconditie. Deze uitgebalanceerde werkwijze is de basis voor het beste resultaat voor uw huid.
Power Regenaration 75 minuten € 66,50
Een krachtige verzorging van uw huid met multivitamine ampullen, gecombineerd met een super geconcentreerd masker en ondersteund met een specifieke drukpuntenmassage.
Total Face Treatment 90 minuten € 76,50
Een complete schoonheidsbehandeling met als extra epileren, gezichtsmassage en een passende make-up.
Revitalizing Eye Rescue 30 minuten € 36,50
De huid rond de ogen wordt extra verzorgd. Reduceert zwellingen en geïrriteerde en vermoeide ogen.
Men’s Skin Short 45 minuten € 46,50
Specifiek voor de man die niet te lang in de salon wil zitten, maar wel een optimale reiniging van zijn huid verlangt. Gevolgd door een verzorgend masker en een dagcrème.
Men’s Skin Suprème 90 minuten € 76,50
Complete huidbehandeling met analyse, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden en massage gezicht, nek en schouders. Eventueel scheren van baardgroei, masker en dagverzorging.