Pedicure

U ziet er graag goed uit en de dagelijkse verzorging van uw huid en lichaam vindt u vanzelfsprekend. Maar hoe zit het met uw voeten? Wanneer krijgen die aandacht? Goed en gemakkelijk lopen heeft namelijk invloed op uw totale gezondheid. Veel mensen onderschatten daarbij het belang van een goede voetverzorging. Heeft u bijvoorbeeld last van een droge huid, kloven op de hielen, branderige voeten bij het lopen, ingegroeide of kromgegroeide teennagels, pijnlijke eeltplekken, likdoorns, kalknagels of mycose (schimmelnagel)?

Het is dan zeker het overwegen waard om een afspraak bij de schoonheidssalon te maken. Hier kan ik u snel en pijnloos van uw voetproblemen verlossen en u vrijblijvend advies geven over de verschillende voetverzorgende producten.

Pedicure Basic 30 minuten € 28,00
Een korte complete voetverzorging waardoor u weer op wolken loopt. Uw nagels worden geknipt, nagelriemen worden verzorgd en eelt verwijderd. Tenslotte krijgen uw voeten een massage met een verzorgende voetcrème.
Pedicure Polish 45 minuten € 33,00
Basis pedicure met een prachtige nagellakverzorging. Hierdoor blijft de nagellak weken goed!
Pedicure Complete 60 minuten € 38,00
Een complete verzorgende behandeling voor voeten die professionele aandacht nodig hebben.
Pedicure Spa 75 minuten € 48,00
Een complete voetverzorging met als extra een voetenbad, peeling, masker en massage.

Bent u diabetisch? Als gevolg van het ziekteproces heeft 10% van alle patiënten last van complicaties aan de voeten. De voeten zijn extra kwetsbaar en hebben een speciale behandeling nodig.

Door de specialisatie “diabetische voet” ben ik in staat de extra verzorging en speciale behandeling te geven die uw voeten nodig hebben en worden de behandelingen bij de meeste ziektekostenverzekeringen vergoedt.

Ook wanneer u geen voetklachten heeft is het raadzaam om enkele malen per jaar voor een controlebehandeling naar een pedicure te gaan. Het voorkomen van voetproblemen is één van de belangrijkste taken van een pedicure. Tevens kan ik u adviserend doorverwijzen naar een huisarts, specialist of podotherapeut.